Administratie

Administratie: de ene houdt ervan, voor de andere is het een doorn in het oog. Maar wat verstaan we precies onder administratie?

Wat is administratie?

Administratie is een term die algauw in de mond wordt genomen als verzamelnaam voor tal van taken. Administratie is de ruggengraat van elk bedrijf, of je nu een eenmanszaak of een multinational bent. Het omvat het vastleggen, bijhouden en organiseren van gegevens en transacties. Het biedt inzicht in je bedrijfsflow én de financiële gezondheid van je onderneming. Een up-to-date, overzichtelijke en volledige administratie is bijgevolg essentieel voor het nemen van weloverwogen beslissingen.

Orde in je administratie zorgt voor rust in je hoofd

Hoe administratie bijhouden?

Een degelijke administratie voeren, vormt voor veel ondernemers een grote uitdaging. Hoe moet je je administratie ordenen? Hoeveel jaar moet je je administratie bewaren? Het zijn maar enkele van de veelgestelde vragen omtrent administratie. Als je bovendien personeel in dienst hebt of je hebt geen kaas gegeten van financiële administratie, maakt dat de zaken niet makkelijker, integendeel.

In dat geval is MeSa VB de oplossing voor jouw administratie-issues. Wij begrijpen de unieke behoeften van ambitieuze professionals zoals jij en bieden daarom administratieve ondersteuning op maat, in alle flexibiliteit en transparantie.

Onze ervaren en gedreven virtual assistants zijn gespecialiseerd in het structureren van gegevens. In geen tijd toveren ze een kluwen van gegevens om in een mooi geordend geheel. We klasseren documenten en zorgen voor een mooi (digitaal) archief.

We beheren e-mails, zorgen voor telefonische permanentie, agendabeheer, maken en versturen offertes en de opvolging nemen we ook graag voor onze rekening. Ondersteuning in andere taken nodig? Boek dan snel je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.